Mijn naam is Stephanie, ik ben 39 jaar en naast mijn commerciele beroep in de reiswereld en mijn gezin is schilderen al ruim 20 jaar mijn grootste passie. Alles is begonnen toen ik aan de Cote D’Azur woonde. Een omgeving waar veel kunstenaars leven en waar ik in aanraking kwam met kunst die tentoongesteld werd in de prachtige omgeving van Nice en omstreken. Op dat moment voelde ik onwijs veel inspiratie opkomen en daarmee de wens om “gevoel” op een canvasdoek te kunnen krijgen. Voor het ontwikkelen van mijn persoonlijke schilderstijl heb ik de afgelopen jaren diverse schildercursussen in Duitsland, Frankrijk en nu in Nederland gevolgd.

Ik heb op verschillende locaties geëxposeerd, heb zelf schilderlessen gegeven, heb deel genomen aan kunstmarkten en heb mijn kunst verkocht via mijn website. Het geeft mij de meeste voldoening als mensen geraakt worden door mijn schilderijen. Als er een gevoel opkomt als je ernaar kijkt, de compositie van kleuren fascineren en men er bepaalde dingen in kan zien.

Ik heb een eigen Atelier in Rijpwetering; u bent daar van harte welkom voor een kennismaking (op afspraak). Neem gerust contact met mij op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.