Mijn naam is Stephanie, ik ben 39 jaar en naast mijn commerciële beroep in de reiswereld en mijn gezin is schilderen al ruim 20 jaar mijn grootste passie. Alles is begonnen toen ik aan de Cote D’Azur woonde. Een omgeving waar veel kunstenaars leven en waar ik in aanraking kwam met kunst die tentoongesteld werd in de prachtige omgeving van Nice en omstreken. Op dat moment voelde ik onwijs veel inspiratie opkomen en daarmee de wens om “gevoel” op een canvasdoek te kunnen krijgen. Voor het ontwikkelen van mijn persoonlijke schilderstijl heb ik de afgelopen jaren diverse schildercursussen in Duitsland, Frankrijk en nu in Nederland gevolgd.

Ik exposeer met regelmaat op verschillende locaties en ik verkoop mijn kunst via social media en mijn website. Mijn werken hebben allemaal het kenmerk dat ze door het gebruik van veel verschillende materialen en technieken veel structuur hebben en sprekende kleuren.  Zoals ik in het leven sta – met veel passie voor wat ik doe, energie en kracht – probeer ik ook mijn schilderijen deze kenmerken mee te geven.

Ik heb een eigen Atelier in Rijpwetering; u bent daar van harte welkom voor een kennismaking (op afspraak). Neem gerust contact met mij op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0618783694 en volg mij ook op Facebook.